CURSUSSEN

Puppy Cursus

Waarom een puppycursus?

Basis Cursus

Voor de jonge hond vanaf 16 weken oud

Groep 1

Het vervolg van de puppycursus

Groep 2

Het vervolg van Groep 1

Overwinnings Cursus

Voor de wat angstigere hondjes

Teambuilding

Sport en Spel

Basic Agility 1 & 2

Hiervoor moet je minimaal de Teambuilding hebben afgerond.

Agility

Debutanten of wedstrijdlopers

Geurdetectie

Voor de echte speurneuzen!

Hoopers

Daag jouw hond zowel fysiek als mentaal uit.

Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod aan trainingen, cursussen en workshops voor puppy’s, jonge en volwassen honden. We proberen hierbij zoveel mogelijk in te spelen op de wensen van onze cursisten. Regelmatig organiseren we ook workshops en andere activiteiten.  U kunt in het menu de gewenste cursus of training zoeken of de onderwerpen hier naast aanklikken.

Stoere rassen
De honden die vallen onder deze “stoere” rassen zijn bij onze hondenschool van harte welkom. Wij maken bij puppytraining en Groep 1 geen onderscheid tussen rassen. Echter zijn wij er wel van overtuigd dat het voor zowel de baasjes van deze honden (bijgevoegd een lijst van deze door de overheid als gevaarlijke rassen bestempelde honden) het veiliger is dat de honden niet loslopen. Dat betekent dat ze tot de Groep 2 bij ons kunnen trainen. Agility en Hoopers mogen zij niet in groepsverband doen, maar natuurlijk wel in privélessen. Wij hebben hiervoor gekozen omdat deze honden niet geschikt zijn voor dit soort sporten daar ze snel hoog in adrenaline komen met alle evt. gevolgen van dien. Zo zijn er meerdere rassen niet geschikt voor agility, zoals zwaargebouwde honden en kortsnuiten. Ook deze rassen worden niet toegelaten bij agility.

Hieronder de lijst met “gevaarlijke rassen” (en dit is NIET door ons bedacht, maar met dank aan de overheid).

Lijst risicohonden (ook kruisingen)

Pitbull achtigen: alle kruisingen met een pitbull: pocket bully, micro bully, pocket pitbull, extreme pocket bully, Regular bully, Regular Pitbull, xl en xxl pitbull, xl en xxl bully, rednose pitbull, rednose bully

Inschrijven voor een van onze cursussen?