CURSUSSEN

Puppy Cursus

Waarom een puppycursus?

Basis Cursus

Voor de jonge hond vanaf 16 weken oud

Groep 1

Het vervolg van de Puppycursus en Basiscursus

Groep 2

Het vervolg van Groep 1 of Teambuilding

Overwinnings Cursus

Voor de wat angstigere hondjes

Teambuilding

Sport en Spel

Basic Agility 1 & 2

Hiervoor moet je minimaal de Teambuilding hebben afgerond.

Agility

Debutanten of wedstrijdlopers

Geurdetectie

Voor de echte speurneuzen!

Hoopers

Daag jouw hond zowel fysiek als mentaal uit.

Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod aan trainingen, cursussen en workshops voor puppy’s, jonge en volwassen honden. We proberen hierbij zoveel mogelijk in te spelen op de wensen van onze cursisten.  Je kunt in het menu de gewenste cursus of training zoeken of de onderwerpen hier naast aanklikken.

Stoere rassen

Bij onze hondenschool heten we honden van zogenoemde “stoere” rassen van harte welkom. Tijdens de puppytraining en Groep 1 maken we geen onderscheid tussen rassen. Desondanks zijn we ervan overtuigd dat het voor zowel de eigenaren van deze honden als voor de veiligheid van anderen verstandig is dat deze honden niet los te trainen in groepsverband. Daarom kunnen ze bij ons trainen t/m Groep 1. We hebben deze keuze gemaakt omdat deze honden niet geschikt zijn voor dergelijke sporten, gezien hun neiging om snel opgewonden te raken, met alle mogelijke gevolgen van dien kan zijn. Tevens zijn er ook andere rassen die niet geschikt zijn voor agility, zoals zwaargebouwde honden en honden met korte snuiten. Deze rassen worden eveneens niet toegelaten bij agility.

Hieronder vind je de lijst met zogenoemde “stoere rassen”.

Lijst risicohonden (ook kruisingen)

Pitbull achtigen: alle kruisingen met een pitbull: pocket bully, micro bully, pocket pitbull, extreme pocket bully, Regular bully, Regular Pitbull, xl en xxl pitbull, xl en xxl bully, rednose pitbull, rednose bully

Inschrijven voor een van onze cursussen?