TEAMBUILDING

De teambuilding is een cursus waarbij samenwerking tussen begeleider en hond centraal staat, met als voornaamste doel de band tussen jou en je hond te versterken en vooral samen veel plezier te hebben.

We begrijpen dat jonge honden soms moeite hebben om zich te concentreren te midden van alle prikkels op de hondenschool. Daarom besteden we speciale aandacht aan het leren te focussen op de begeleider, en komen er belangrijke oefeningen aan bod zoals; Coördinatie & Balans, zoekspelletjes, behendigheid-oefeningen, clicker spelletjes, en meer.

Als je overweegt om uiteindelijk naar de agility te gaan, maar je hond is nog erg jong (ook qua gedrag), is deze cursus zeer geschikt. De ideale volgorde van de cursussen zou dan zijn: Puppycursus, Groep 1, Teambuilding en vervolgens Basic Agility. Echter, zelfs als je geen plannen hebt voor agility, is deze cursus een fantastische manier om de relatie met je hond verder te versterken. 

Ook als je geen cursus bij ons hebt gevolgd, ben je van harte welkom om deel te nemen aan deze cursus. Het zou echter wel heel fijn zijn als jouw hond al enige gehoorzaamheidscursussen heeft gevolgd. Op die manier kunnen jullie samen nog meer plezier beleven aan de cursus! 

De cursus bestaat uit kleine groepjes van maximaal 4 combinatie met een trainingstijd van 45 minuten.

Voor het inschrijven voor de teambuildingcursus kun je hier onderaan de pagina kijken op onze planning wanneer er een cursus start, vervolgens klik je rechts op Inschrijven.

Mocht je deze cursus graag in een privé setting willen doen, dan is dat ook geen enkel probleem. Mail of bel voor de mogelijkheden!

Aangezien deze cursus erg populair is, werken wij standaard met een wachtlijst. Indien er geen nieuwe startdatum vermeld staat, verzoeken wij je om ons een e-mail te sturen om op de wachtlijst geplaatst te worden.

Planning