TEAMBUILDING 1 & 2

Dit is een cursus waarin de samenwerking tussen baas en hond centraal staat, zoals de naam van de cursus al doet vermoeden. Baas en hond gaan voornamelijk heel veel spelletjes doen met als doel de band te verstevigen en het vooral samen leuk te hebben.

Jonge honden hebben het vaak moeilijk om zich te concentreren op de hondenschool met alle afleidende prikkels. Leren focussen op de baas is dan ook een belangrijk onderdeel van de cursus. Er worden Coördinatie & Balans oefeningen gedaan, zoekspelletjes, obedience-oefeningen, clicker spelletjes etc. etc.

Het is een cursus voor iedereen, voor jong en oud (geldt voor baas en hond) en van klein tot groot. De cursus bestaat uit 10 lessen, waarbij in de laatste les een spelletjesparcours wordt gedaan als afsluiting,

Indien je agility wilt gaan doen, maar je hond is nog erg jong (ook in gedrag), is deze cursus heel erg geschikt. De beste volgorde van cursussen is dan eigenlijk: Puppycursus, Groep 1, Teambuilding en dan Basic Agility.
Maar ook als je helemaal geen Agility wilt gaan doen, is dit een geweldige cursus om de relatie met je hond verder te verstevigen.

Voor het inschrijven voor de teambuilding, kun je hier onderaan de pagina kijken op onze planning wanneer er een cursus start en nog plek is, vervolgens klik je op inschrijven.

Van dinsdag 19 December t/m 1 Januari hebben wij kerstvakantie en zijn er geen lessen!

Geen nieuwe datums in de planning? Mail ons dan even voor meer informatie.

Planning