Overwinning cursus

Deze cursus is bedoeld voor honden die wat angstiger of onzekerder zijn naar honden, mensen en/of ‘vreemde’ objecten (maar daarbij geen agressie vertonen!)

Denk hierbij aan honden uit het asiel, honden uit het buitenland, en herplaatsers. Vaak hebben deze honden al een rugzakje en wij gaan je begeleiden om dit rugzakje te legen en te vullen met positieve ervaringen. De groepjes bij de OW Cursus worden klein gehouden en er staat een zeer ervaren instructeur of gedragsbegeleider voor de groep.

Deze groep bestaat uit maximaal 4 combinaties. 
We gaan aan de slag met het opbouwen van het zelfvertrouwen van je hond. Veel honden met een bepaalde angst, hebben vaak ook andere angsten. Door steeds kleine overwinningen te creëren voor je hond, krijgt je hond meer zelfvertrouwen, en worden de drempels steeds verder afgevlakt. Daarnaast leert een hond ook meer vertrouwen te krijgen in zijn omgeving en leert hij sneller te herstellen van een nieuwe spannende situatie.

Voor je je inschrijft voor deze cursus, is het altijd handig eerst even een mail te sturen met de situatie waar jij en je hond nu in zitten, om ervoor te zorgen dat er al enige voorkennis is, en om te evalueren of jullie ook daadwerkelijk in deze cursus passen. Mailen kan naar info@hondenschoollingewaard.nl

Voor het inschrijven van de Overwinning cursus kun je hier onderaan de pagina kijken op onze planning wanneer er een cursus start en nog plek is, vervolgens klik je op inschrijven.

Planning