BASIS CURSUS

Heeft u een puberhond in huis? Is uw hond net te oud om te starten met de puppytraining? Is uw hond niet ouder dan een jaar oud? Dan is dit de geschikte cursus voor u en uw hond. De Basis cursus is bedoeld voor jonge honden die geen puppytraining hebben gehad, en nu in de pubertijd komen. Ineens luistert uw hond niet meer als hij geroepen wordt, en de oefeningen schijnen ineens moeilijker te zijn voor je hond.

We gaan samen met u aan de slag om samen een fijne relatie op te bouwen met wederzijds begrip en vertrouwen. Dit leren we zonder dwang, op een fijne en prettige manier, zodat u de tools in handen krijgt om zelf verder thuis te werken aan een fijne relatie met uw jonge hond.

Voor het inschrijven van een puppycursus kun je hier onderaan de pagina kijken op onze planning wanneer er een cursus start en nog plek is, vervolgens klik je op inschrijven.

Onze werkwijze

De cursus bestaat uit 11 lessen, waarvan de eerste les een theorieles is van 1,5 uur, zonder hond. In die les gaan we in op het gedrag van een jonge (puberende) hond en wordt de lesinhoud besproken. Natuurlijk is het belangrijk dat uw hond een goede basis gehoorzaamheid leert, maar net zo belangrijk is het om een goed opgevoede hond te hebben. Dus training en opvoeding zijn twee belangrijke begrippen in deze cursus.

Na de theorieles volgen 10 praktijklessen van 55 minuten. Maar dan bent u er natuurlijk niet. Het is de bedoeling dat u het geleerde van de les thuis in de praktijk gaat brengen. Tenslotte is het wel de bedoeling dat uw hond thuis een fijne, en gezellige huisgenoot wordt.

Planning