BELCANDO ® STAAT VOOR: DE BESTE INGREDIËNTEN

Alles in een voer heeft invloed op de vitaliteit, gezondheid en levensduur van de hond die het krijgt.

De interacties tussen voeding en gezondheid zijn talrijk en zijn onderhevig aan enkele veranderingen in de loop van je leven. BELCANDO® is het resultaat van een holistische benadering die de vitaliteit van uw hond in stand houdt door de natuurlijke balans van de componenten.

Waardevolle ingrediënten zoals druivenpitmeel en chiazaden werken samen als een natuurlijk complex. Chiazaden ondersteunen de vertering met natuurlijke slijmstoffen en verbetert de darmpassage. Haver is een goede tolerantie bij overgevoeligheid voor gluten, ook helpt het bij het verlagen van verhoogde cholesterolwaarden. Krill ondersteunt kraakbeen en gewrichten en versterkt het immuunsysteem. Lijnzaad is rijk aan omega-3-vetzuren, het heeft een positief effect op de huid en vacht. Amarant bevat geen gluten en is een waardevol alternatief voor graan. Yucca Schidigera vermindert onaangename geuren van de darmen en ontlasting.

De voedingsvezels in BELCANDO® zijn perfect uitgebalanceerd en vervullen prebiotische functies. 

Met BELCANDO® hondenvoer weet u niet alleen zeker dat de hond alle voedingsstoffen binnenkrijgt die hij nodig heeft, maar ook dat hij niet per ongeluk iets krijgt dat niet goed is voor zijn gezondheid. Bij BELCANDO letten we heel goed op de kwaliteit van elk afzonderlijk ingrediënt en controleren we of het aan onze kwaliteitsnormen voldoet.

BELCANDO® heeft voer met extra vers vlees ( dus geen gebruik van vleesmeel). Vlees dat wordt gebruikt, is van dieren die geschikt zijn voor menselijke consumptie. Het voer wordt geproduceerd zonder gebruik van kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Ook heeft Belcando recepten zonder graan, zonder eiwit van landdieren en zonder pluimvee-eiwit. Er wordt gebruik gemaakt van vitale componenten; provital en proagil. Provital versterkt de afweer van de hond met de celwandbestanddelen uit natuurlijke gist. Provital zit vooral in Belcando puppy, junior, de finest lijn voor kleine honden en in de senior brokken. Proagil stimuleert de vorming van gewrichtskraakbeen door gelatine waardoor gewrichtsklachten voorkomen zouden kunnen worden. Proagil zit vooral in Belcando puppy, junior, active, power en in de senior brokken.

BELCANDO® heeft voer voor iedere hond; van pup tot senior en van mini tot maxi