AGILITY

Of je nu gewoon recreatief bezig wilt zijn met je hond of echt streeft naar topprestaties in de wedstrijden, je kunt bij ons terecht voor agility-training op hoog niveau.

Agility is fun! Een combinatie van trainen op een positieve manier en sportief bezig zijn.

Bij onze hondenschool trainen  cursisten op allerlei niveaus. Zo hebben we Basic Agility 1 en 2,  recreanten en een wedstrijdgroep.

Onze doelstelling is om hoogwaardige training aan te bieden aan iedereen die gemotiveerd is om op welk niveau dan ook met zijn hond te gaan trainen. Eruit halen wat erin zit, of men nu gewoon recreatief wil trainen of wedstrijden wil gaan lopen, is ons motto. Maar ook gezelligheid vinden wij erg belangrijk, in alle groepen, op alle niveaus.

Wij trainen met FCI-goedgekeurde toestellen en volgens de modernste trainingsmethodes. Zo wordt er in de aanleerfase met de clicker getraind (raakvlakken).

Wij werken standaard met een wachtlijst. Indien er geen nieuwe startdatum vermeld staat, verzoeken wij je om ons een e-mail te sturen om op de wachtlijst geplaatst te worden.
 

Eisen

Om deel te kunnen nemen aan de agility lessen zal je bij ons eerst de cursus Teambuilding en Basic Agility 1 en 2 moeten hebben afgerond. Hiervoor kan voor honden die een eerdere opleiding op een andere hondenschool gehad hebben uitzondering worden gemaakt. Eventueel kan met een proefles bepaald worden waar de combinatie dan kan instromen. Daarnaast moet je hond neutraal staan ten opzichte van andere honden en mensen, omdat alle oefeningen zoveel mogelijk “los” worden aangeleerd.

Aangezien deze cursus erg populair is, werken wij standaard met een wachtlijst. Indien er geen nieuwe startdatum vermeld staat, verzoeken wij je om ons een e-mail te sturen om op de wachtlijst geplaatst te worden.